Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Прикарпатті затопило будинки й двори

Субота, 30 червня 2018, 10:01
На Прикарпатті затопило будинки й двори

У деяких районах Івано-Франківської області внаслідок сильного дощу підтоплено житлові та адміністративні будинки та прибудинкові території.

 
Всі фото ДСНС

Як повідомляє в суботу Держслужба з надзвичайних ситуацій, станом на 06:00 30 червня спостерігалися підтоплення в місті Калуш, селищах Богородчани та Рожнятів, Городенківському, Долинському, Снятинському районах, на території Болехівської МР та в Івано-Франківську.

 

Всього підтоплено: 202 житлові будівлі, 8 підвальних приміщень ж/б, 20 прибудинкових території ж/б, 1 насосне приміщення підприємства НГВУ "Долина нафтогаз", 1 будівлю трансформаторної підстанції Івано-Франківського РЕМ, 40 присадибних ділянок, 35 га сільськогосподарських угідь.

 

Крім того, внаслідок негоди пошкоджено 14 км доріг місцевого значення, пошкоджено 3 мости, які сполучають сільські місцеві дороги з приватними присадибними ділянками.

Підрозділами ДСНС відкачано понад 700 м.куб. води.

 

Залишаються частково підтоплені окремі підвальні приміщення житлових будинків.

На територіях підтоплених населених пунктів працюють комісії органів місцевого самоврядування по уточненню розмірів завданих збитків. Ситуація перебуває на особливому контролі Управління ДСНС в області.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування