ООС: Бойовики застосували БМП, гранатомети і кулемети, 1 поранений

Вівторок, 10 липня 2018, 07:29
ООС: Бойовики застосували БМП, гранатомети і кулемети, 1 поранений

Минулої доби бойовики порушували перемир'я майже по всій лінії розмежування - 23 рази обстріляли позиції Об'єднаних сил, 1 український військовий отримав поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 10 липня.

"9 липня обстановка в районі ООС залишалася контрольованою. Ворог вів вогонь із застосуванням озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - повідомили у прес-центрі.

Минулої доби на Луганському напрямку було тихо.

"На Попаснянському та Світлодарському напрямках противник проявляв незначну активність. Вогонь по наших позиціях відкривався в районах н.п. Новозванівка, Світлодарськ та Новолуганське.

Там ворог застосовував автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети. Втрат особового складу Об’єднаних сил не було", - йдеться у звіті.

На Донецькому напрямку бойовики з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 7 разів відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

"Під обстрілами перебували захисники Авдіївки, Невельського, Новотроїцького, Пісків та Опитного. На цьому напрямку втрат серед наших захисників немає", - підкреслили у штабі.

"Найгарячіше 9 липня було на Маріупольському напрямку. Там противник 12 разів прицільно відкривав вогонь з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї.

Вогневого впливу зазнали позиції Об’єднаних сил біля Водяного, Лебединського та Широкиного. На жаль, 1 наш захисник отримав поранення", - наголосили у прес-центрі.

Упродовж поточної доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на Попаснянському та Маріупольському напрямках вони обстрілювали позиції ОС біля Оріхового, Водяного, Широкиного та Лебединського.

За поточну добу втрат серед українських військових немає.

За уточненими даними розвідки, російські окупанти втратили одного бойовика.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News