Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

ООС: 20 обстрілів, зранку бойовики порушили тишу ще 5 разів

Середа, 11 липня 2018, 07:38
ООС: 20 обстрілів, зранку бойовики порушили тишу ще 5 разів

Минулої доби в районі операції Об’єднаних сил російські окупаційні війська 20 разів порушували встановлене перемир’я.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Майже по всій лінії зіткнення бойовики відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На луганському, попаснянському та світлодарському напрямках спостерігалася незначна ворожа активність. Російські найманці 3 рази обстріляли позиції Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Оріхове та Новолуганське.

На донецькому напрямку ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї турбував захисників Авдіївки та Опитного.

Найгарячішою залишалася ситуація на маріупольському напрямку. Там противник з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 14 разів прицільно провокував українських військовослужбовців на вогонь у відповідь. Вогневого впливу зазнали позиції Об’єднаних сил біля Водяного, Лебединського, Широкиного, Гнутового, Павлополя та Богданівки.

Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ 5 разів порушили режим припинення вогню переважно з великокаліберних кулеметів та гранатометів. На  світлодарському та донецькому напрямках противник обстрілював позиції українських захисників біля Новолуганського, Мар’їнки, Красногорівки та Авдіївки.

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

За даними розвідки в результаті підриву на вибуховому пристрої один окупант загинув, двоє поранені.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування