Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чоловіку, який знімав порно з 8-місячною донькою, світить до 10 років в’язниці

П'ятниця, 13 липня 2018, 15:19

28-річному уродженцю Житомирської області, який використовував 8-місячну доньку для порнографічних фотографій, оголосили про підозру.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

"Збоченцю оголошено про підозру у розповсюдженні порнографічних зображень, що містять дитячу порнографію (ч. 4 ст. 301 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію вчиненого злочину за ч. 2 ст. 156 (розпусні дії, вчинені відносно малолітньої дитини батьком) КК України.

"У межах провадження призначено судово-медичну та комп’ютерно-технічну експертизу, у ході яких буде встановлено, чи обмежувався злочинець лише зйомкою фотографій за участю малолітньої доньки та чи не вчиняв інших злочинів відносно дитини", - додали у прокуратурі.

Також 13 липня до Деснянського райсуду скерували клопотання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, 12 липня працівники кіберполіції затримали мешканця Житомирщини, який знімав та розповсюджував в мережі Інтернет порнографічні фото з власною 8-місячною донькою.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування