Поліція відкрила справу про блогерів на танковому складі

Вівторок, 17 липня 2018, 17:22

Національна поліція Харківської області відкрила провадження щодо відео, на якому блогери безперешкодно ходять начебто по території танкового складу.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Слідчий… вніс відомості за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.162… Кримінального кодексу України та розпочав досудове розслідування", – йдеться в повідомленні.

Стаття 162 – це незаконне проникнення до житла чи до іншого володіння особи, незаконне проведення в них огляду чи обшуку. ЇЇ санкція передбачає обмеження волі на строк до 3 років.

"Невстановлені особи незаконно проникли на територію одного з харківських підприємств, де здійснювали несанкціоновану відеозйомку, яку в подальшому було розміщено в соціальних мережах", – зазначають у відомстві.

Правоохоронці наголошують, що встановлюють обставини події та осіб, причетних до неї.

В прес-службі місцевої поліції "Українській правді" сказали, що наразі не можуть повідомити, де саме було знято відео, бо це встановлюють слідчі.

Водночас, у Міноборони наголосили, що "ролик знятий на території одного з підприємств у Харкові, а не у жодній з військових частин Збройних Сил України".

Раніше повідомлялось, що у Харкові двоє місцевих жителів, так звані руфери, безперешкодно проникли на територію нібито танкового складу ЗСУ, у якому знаходилися сотні списаних і десяток нових танків.

У відео зазначається, що склад танкової техніки розташований за 500 метрів від залізничної станції Харків-Сортувальний, де починається територія Харківського бронетанкового заводу.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...