Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Конгрес США відхилив пропозицію допитати перекладача розмови Трампа й Путіна

П'ятниця, 20 липня 2018, 02:27

Комітет з розвідки палати представників США відхилив пропозицію обговорити можливість виклику в Конгрес на допит американського перекладача Марини Гросс, яка працювала у Гельсінкі під час зустрічі Трампа й Путіна.

Про це повідомляє Politico.

Зазначається що під час голосування 11 членів комітету палати представників висловилися проти - усі вони представники Республіканської партії. Пропозицію підтримали тільки 6 парламентаріїв від демократів.

До цього з такою ініціативою виступали члени палати представників США від Демократичної партії Білл Паскрел і Адам Шифф. Шифф направляв до комітету з розвідки офіційний запит.

Голова комітету з розвідки Девін Нуньєс зовсім відмовився підтримувати цю пропозицію.

Усі обговорення ініціативи і голосування зайняли лише 20 хвилин.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп опинився під шквалом критики за свій виступ на прес-конференції в Гельсінкі після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Після цього сенатор від Демократичної партії США Джанні Шахін закликала перекладача президента США Дональда Трампа дати свідчення в Конгресі по особистій зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Голова комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Костянтин Косачев назвав деструктивною пропозицією запрошення до Конгресу США перекладача, який працював на переговорах президентів Дональда Трампа і Володимира Путіна в Гельсінкі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування