Смертельна аварія на Житомирщині: одна дитина загинула, двоє - у реанімації

П'ятниця, 20 липня 2018, 14:15

Серед загиблих у результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася вдень на трасі Київ-Чоп у Житомирській області, одна дитина, ще дві дитини знаходяться у  важкому стані у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

Крім того у поліції Житомирщини додали, що станом на 13.30 серед травмованих дітей дівчинка 2017 року народження, яка проживає у с. Гульська Новоград-Волинського району, а також хлопчик, якому на вигляд близько 13 років.

"Діти у тяжкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що загиблому хлопчику на вигляд років 6.

Також у поліції додають, що у медичні заклади  Житомира доставлені: жителька Ружинського району Житомирщини, 1993 р.н., житель м. Новограда-Волинського, 1963 р.н., житель м. Коростеня, жителька с. Гульська Новоград-Волинського району, 1999 р.н., жителька м. Новограда-Волинського, 1975 р.н. та ще 1 жінка, особа якої нині встановлюється.

Щодо інших постраждалих інформація уточнюється.

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділення поліції, патрульні, рятувальники та медики.

У свою чергу президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії та доручив керівництву області надати  необхідну допомогу постраждалим, які знаходяться у лікарні.

Крім того, голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич оголосив 21 липня Днем жалоби за загиблими в автокатастрофі поблизу с. Глибочиці. У районах та містах області приспустять державні прапори.

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко заявив, що також готує розпорядження про оголошення жалоби, оскільки у ДТП постраждала маршрутка з рівненськими номерами і серед загиблих можуть бути жителі Рівненщини.

Як повідомлялося, 20 липня близько 10.40 на 127-му  кілометрі дороги Київ-Чоп поблизу села Глибочиці Житомирської області трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного автобуса та великогабаритної вантажівки, внаслідок чого загинуло 10 осіб та 10 отримали травми різного ступеню тяжкості.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування