Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через зливу в Києві зупинилися тролейбуси і трамваї

Середа, 25 липня 2018, 17:56

Столичні тролейбуси і трамваї кількох маршрутів припинили рух через сильний дощ.

Про це повідомляє прес-служба КП "Київпастранс".

"З 15 год. 20 хв. тимчасово заблоковано рух трамваїв маршрутів №№11,12,16,19 та тролейбусів маршрутів №№6,18,25,28,33 по вул. Кирилівська від вул. Сирецької до стадіону "Спартак" з причини скупчення води через зливу", - кажуть комунальники.

З тих самих причин з 15:40 заблоковано рух трамваїв №№14,15 по вулицям Дегтярівська – Шпака, з 15:34 - тролейбусів №№23,35 на Інтернаціональній площі.

Також повідомляється, що через надзвичайну ситуацію зі скупченням води з 15:40 у столиці введено "оперативне положення №4" на трамвайних та тролейбусних маршрутах по вулицям Щусєва, Грекова, Святошинська, Теліги, Індустріальна, пр. Перемоги, Борщагівська, Автозаводська, Кирилівська, в районі станцій метро "Шулявська" та "Берестейська".

Пізніше з'явилося повідомлення, що "з причини скупчення автотранспорту після зливи" з 18:00 припинили рух трамваї №№ 1 та 3 по вулицям Жилянська – Старовокзальна.

За інформацією радника голови КМДА Дмитра Білоцерковця, зараз управління надзвичайних ситуацій міста починає відкачування води помпами в тих місцях, де ситуація найкритичніша.

Як повідомлялося, у середу Київ накрило зливами й градом, затопило дороги й переходи.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування