Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Середа, 25 липня 2018, 21:06

У Києві мажор збив на смерть дитину на переході і намагався сховатися, ситуація із затримкою пенсій вже має вирішитись, поліція інсценувала ще одне вбивство - новини, які обговорювали 25 липня.

Про ДТП. Увечері 24 липні на бульварі Лесі Українки у Києві водій позашляховика Hummer  на пішохідному переході збив насмерть 10-річну дитину і намагався втекти. 

Водієм виявився екс-боксер Кирил Островський. Йому повідомили про підозру.

За попередньою інформацією, драгер не виявив алкогольного сп’яніння у Островського.

Про пенсії. В липні по Україні сталася затримка у виплаті пенсій. У Пенсійному фонді пояснили, що причина полягає у "касовому розриві надходжень від єдиного соціального внеску" і пообіцяли, що виплата пенсій в поточному місяці буде профінансована повністю.

Пізніше, Міністерство фінансів стовідсотково профінансувало видатки державного бюджету, які спрямовуються Пенсійному фонду на виплату пенсій.

А прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив провести службове розслідування у Пенсійному фонді.

Про інсценування. 17 липня Головне управління Національної поліції в Рівненській області повідомило, що в Рівному на стоянці поблизу ринку застрелили підприємця.

"Вбивство", як виявилося сьогодні, було інсценуванням поліції для затримання злочинної групи.

Про зайві гроші. Національне антикорупційне бюро вважає, що депутат від БПП Руслан Демчак задекларував у 2015 році 52 мільйони, які не підтверджуються його доходами.

Про Сенцова. Понад 50 українських митців і громадських діячів, серед яких Ліна Костенко, Сергій Жадан, Іван Малкович, Олександр Ройтбурд, Римма Зюбіна та інші закликають українського режисера Олега Сенцова, який голодує з вимогою звільнення всіх українських політв'язнів в Росії, припинити голодування.

Про ціни на хлор. Підприємство "Дніпроазот" відвантажило перші партії хлору після відновлення роботи. У прес-службі відзначили, що ціни на хлор виросли з 10400 гривень за тонну (ціна останньої поставки до зупинки роботи підприємства - ЕП) до 33 тисяч гривень за тонну без ПДВ.

Про ситуацію на Азовському морі. Росія змінила свою поведінку в Азовському морі - почала затримувати іноземні судна під час їх проходу через Керченську протоку. Зазначається, що це впливає на економічну привабливість України.

Про "Північний поток-2". Компанія Nord Stream 2 почала укладати перші труби в рамках спорудження спірного газопроводу "Північний потік - 2", по якому природній газ буде прямо поставлятися з Росії в Німеччину.

Про Італію. Уряд Італії не визнає незаконної анексії Криму Росією і дотримується санкційної політики Європейського союзу.

Раніше глава МВС Італії Маттео Сальвіні захищав легітимність проведення Росією референдуму в Криму після анексії півострова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування