Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Шахтар" розгромив київський "Арсенал" у 2 турі Прем'єр-ліги

Неділя, 29 липня 2018, 21:45

Донецький "Шахтар" не мав проблем у матчі 2 туру української Прем`єр-Ліги зі столичним "Арсенал-Київ".

Матч, що проходив у Харкові 29 липня при невеликій кількості глядачів, "гірники" виграли з рахунком 3:0.

"Шахтар" мав повну перевагу протягом усієї зустрічі, а гра була зроблена ще в першому таймі, коли у ворота киян залетіло три м`ячі. Вже на десятій хвилині після пасу від Тайсона Мораєс п`ятою переправив м`ча у кут воріт 1:0. Через кілька хвилин після удару Алана Патріка зі стандарту ворота "Арсенал-Київ" рятує поперечка воріт.

На 32-й хвилині Тайсон вивів сам на сам з воротарем Фернандо і не схибив, пробивши у кут воріт - 2:0. Завершив розгром гостей ударом з лінії штрафного Тайсон - 3:0.

"Арсенал-Київ", котрий очолює італієць Фабріціо Раванеллі, не зумів нічим потурбувати "Шахтар". У перші 45-ть хвилин був один удар у бік воріт П`ятова, а в другому таймі двічі пробивали гості по воротах "Шахтаря".

Другий тайм команди догравали: "Арсенал" намагався більше не пропустити, а "Шахтар" беріг сили на матч 3 туру з київським "Динамо".

В інших матчах 2 туру були такі результати: "Олександрія" - "Зоря" 0:1; "Львів" - "Динамо", "Олімпік" - "Ворскла" - 1:0; "Карпати" - "Чорноморець" 1:0; "Маріуполь" - "Десна" 1:4.

Турнірна таблиця ЧЕМПІОНАТу УПЛ
Турнірна таблиця Чемпіонату УПЛ

Микола Аврамчук, для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...