Сюмар про роботу на Порошенка: у травні припинили співпрацю

Понеділок, 30 липня 2018, 10:12

Нардеп Вікторія Сюмар заявляє, що працювала у штабі президента Петра Порошенка і навіть розробила свій варіант його стратегії на наступні вибори, але з травня припинила співпрацю.

Про це вона сказала в інтерв’ю "Українській правді".  

"Ми зробили дослідження, провели фокус-групи, зробили свій варіант стратегії, запропонували свої гасла, які не були до кінця сприйняті, і все. З травня припинили співпрацю", - сказала Сюмар.

Вона пояснила це тим, що у президента є "своя усталена команда", якій він довіряє і яка вже допомогла йому виграти вибори.

"У нього є своя усталена команда на чолі з Ігорем Гринівим, з якою він звик працювати. Ідеї Гриніва мають більший відгук у Порошенка. Це абсолютно нормально. Кожен шукає собі технолога, якого він розуміє і який розуміє його, і вони разом рухаються до якихось речей. Зрештою, Гринів уже один раз попрацював, щоб Порошенко виграв вибори", - сказала Сюмар.

За словами нардепа, наразі головним стратегом кампанії Порошенка є Гринів.

Водночас Сюмар не змогла ствердно відповісти, чи Порошенко піде на вибори.

"Задача Порошенка втримати країну керованою. У випадку, якщо буде зрозуміло, що Порошенко на вибори не йде, то відбудуться настільки хаотичні рухи переорієнтації на різних кандидатів, що це може загрожувати політичній стабільності держави. Тому я думаю, що він сам буде визначатися вже безпосередньо на старті офіційної кампанії, аж до останнього дня", - сказала Сюмар. 

Читайте також: Він і Вона. До чого готуються штаби Порошенка і Тимошенко

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News