Соратник Саакашвілі вирішив податися в президенти

Середа, 4 липня 2018, 12:35

Один із лідерів партії "Рух нових сил" Юрій Дерев’янко вирішив балотуватися в президенти України.

Про це він повідомив в Instagram.

"Я прийняв для себе важливе рішення. Я йду в президенти. Йду, щоб створити нову систему – систему неоекономіки та цифрової держави", – заявив Дерев’янко.

Він описав свої засади: "4 податки, економічна легалізація, постійний вплив кожного громадянина на важливі державні рішення – це те, що дозволить сучасним українцям жити в успішній державі, яка буде номером один в Європі".

"Я хочу, аби ми мислили категоріями Big Data, блокчейн, робототехніки, смарт-контрактів, а не категоріями корупції, олігархії, бюрократії та вічної боротьби з ними. Якщо ви згодні, ставте лайк та поширюйте цю інформацію. Будемо разом творити країну неоекономіки та цифрової держави", – додав Дерев’янко.

Друзі! Я прийняв для себе важливе рішення. Я йду в президенти. Йду, щоб створити нову систему – систему неоекономіки та цифрової держави. 4 податки, економічна легалізація, постійний вплив кожного громадянина на важливі державні рішення - це те, що дозволить сучасним українцям жити в успішній державі, яка буде номером один в Європі. Я хочу, аби ми мислили категоріями Big Data, блокчейн, робототехніки, смарт-контрактів, а не категоріями корупції, олігархії, бюрократії та вічної боротьби з ними. Якщо ви згодні, ставте лайк та поширюйте цю інформацію. Будемо разом творити країну неоекономіки та цифрової держави. Готовий відповісти на всі ваші питання і пропозиції. ---- На своїх сторінках у FB, Instagram та YouTube протягом наступних днів ми говоритимемо: - про те, як працюватиме криптогривня, - як чотири податки забезпечать стрімкий економічний ріст, - чи буде потрібна фіскальна служба, митниця, прокуратура, ЦВК, - як ми здійснимо повну економічну легалізацію, - як ми захистимо право власності. - як повернути Донбас та Крим?

A post shared by Юрій Дерев'янко (@yuriy.derevyanko) on Jul 4, 2018 at 12:56am PDT

Він планує обговорювати як працюватиме "криптогривня", чотири податки та способи повернути Донбас та Крим.

Як відомо, лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі видворили з України 12 лютого. Він обіцяв повернутися до України і був не проти посісти посаду прем’єра.

Згодом Саакашвілі заявив, що восени повернеться до Грузії, а також запропонував президенту Георгію Маргвелашвілі повернути йому грузинське громадянство.

"У Грузії я підтримаю кандидата в президенти від широкої народної коаліції, а в Україні продовжу боротьбу за те, щоб українці жили не гірше швейцарців", – заявив лідер РНС.

Олена Рощенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування