Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікарку з Інституту раку, що відмовилася лікувати онкохворого АТОвця, знову звільнили

Понеділок, 13 серпня 2018, 21:40

Ганну Губареву, яку 8 червня звільнили з посади лікаря гематологічного відділення Національного інституту раку за "неетичну поведінку", а потім тихцем поновили на роботі, звільнили вдруге.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоровя Уляна Супрун у Facebook.

"Дякую громадськості та медіа, що звернули увагу на ситуацію в Інституті раку! Ганну Губареву, співробітницю Національного інституту раку, яка відмовила ветерану АТО у пільговому лікуванні, звільнено. Вдруге", - написала Супрун.

Вона додала, що отримала офіційне роз’яснення від Інституту раку. Там пояснили, що одразу після викриття інциденту Губаревої з ветераном, її звільнили з обох посад, які вона на той час займала – лікаря та наукового співробітника. Але з 17.07.2018 року по 31.08.2018 року її було поновлено на науковій посаді, щоб дати змогу завершити наукову діяльність.

"Сьогодні з нею розірвали цей контракт достроково. Обурена тим фактом, що її взяли повторно, сподіваючись, що ніхто не помітить, і звільнили вдруге у результаті скандалу", - написала в.о міністра.

Вона додала, що з 2008 року Губарева була членом незалежної локальної етичної комісії інституту, і залишалась на цій посаді, попри те, що її звільнили саме за неетичну поведінку.

"Така кадрова політика керівництва закладу неприпустима. З боку Міністерство охорони здоров'я України буде вжито відповідних заходів", - пообіцяла Супрун.

Як повідомлялося раніше, лікарку з Інституту раку, що відмовилася лікувати онкохворого ветерана АТО, повернули на роботу.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування