У Києві забруднення повітря протримається ще мінімум дві доби

Вівторок, 14 серпня 2018, 17:49

Український гідрометцентр попереджає про високий рівень забруднення повітря у Києві.

До 16 серпня у столиці спостерігатимуться метеорологічні умови, що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря, передає ДСНС.

За даними постів спостереження Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, 13-14 серпня рівень забруднення діоксидом азоту сягнув 5 середньодобових гранично допустимих концентрацій (ГДК) у районах площ Бессарабської та Деміївської, вулиці Довженка та проспекту Перемоги.

Рівень забруднення формальдегідом сягнув 5-7,7 середньодобових ГДК у районах вулиць Попудренка, Довженка, Каунаської, проспектів Оболонського та Перемоги, бульвару Лесі Українки, Бессарабської та Деміївської площ.

Сайт столичної влади з посиланням на Укргідрометцентр також повідомляє, що з 4 серпня у Києві зафіксовано метеорологічні умови, що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря.

Такі метеорологічні умови – висока денна температура, слабкий вітер та нічні затримуючі шари повітря – утримаються в Києві ще у найближчі дві доби, наголошують там.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News