Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Зоря" пройшла "Брагу", а "Маріуполь" залишив Лігу Європи

П'ятниця, 17 серпня 2018, 08:41

Луганська "Зоря" пробилася до фінального раунду кваліфікації Ліги Європи, а ФК "Маріуполь" залишає турнір.

ФК "Маріуполь" у матчі-відповідь 3 кваліфікаційного раунду Ліги Європи у Франції програв "Бордо" з рахунком 1:2. Французи забили свої два голи на старті другого тайму. За дві хвилини ворота маріупольців вразили Пундже на Санкаре. На 66-й хвилині відквитав один гол Руслан Фомін, який забив зі штрафного.

Нагадаємо, що в першій грі у Маріуполі "Бордо" переміг з рахунком 3:1.

"Зоря" знову видала чудовий матч у протистоянні із сильною португальською "Брагою". Після нічиєї 1:1 у першому матчі з Запоріжжі, підопічні Юрія Вернидуба завершили з рахунком 2:2 і матч-відповідь у Португалії, і цей результат дозволив пройти далі українській команді.

Перший тайм цього поєдинку команди завершили 0:0 і основні події припали на заключну 45-хвилинку.

На 65-й хвилині португальці відкрили рахунок в поєдинку. Зі штрафного Жоау Новайш поклав м`яч у дев`ятку воріт "Зорі" - 1:0.

Луганська команда доволі швидко відігралася. За п`ять хвилин Рафаель у штрафній "Браги" з під трьох захисників пробив у кут воріт - 1:1.

У відповідь "Зоря" також отримує швидкий гол. На 73-й хвилині Орта легко пройшов захист луганчан і переграв воротаря гостей - 2:1.

"Зоря" не зупинилася і забила ще один гол у ворота португальців. На 83-й хвилині після пасу Тимчика Караваєв з кількох метрів пробиває повз воротаря "Браги" - 2:2.

У додані арбітром шість хвилин "Зоря" вистояла і вибила з турніру фаворита цієї пари.

У фінальному раунді кваліфікації Ліги Європи "Зоря" гратиме з німецьким "Лейпцигом", що за сумою двох матчів пройшов румунську "Універсітаю".

Микола Аврамчук, для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...