Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ООС: За один день на Донбасі загинули п’ятеро бійців, ще сімох поранено

Четвер, 23 серпня 2018, 19:42
ООС: За один день на Донбасі загинули п’ятеро бійців, ще сімох поранено

Протягом четверга у боях на Донбасі загинули п’ятеро українських військовослужбовців.

Про це повідомляє у Facebook штаб операції Об’єднаних сил.

За його даними, упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години, окупаційні війська 12 разів порушили режим "тиші", 4 обстріли відбулись із застосуванням артилерії та мінометів.

"Російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь артилерії калібру 122 мм, 120 і 82 мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по оборонцям населених пунктів Кримське, Новотошківське, Залізне, Новгородське, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Гнутове, Лебединське", - йдеться у звіті.

Зазначається, що в районах Кримського та Новотошківського бойовики застосували проти військових ОС 122-міліметрову артилерію та міномети.

"Усього внаслідок бойових дій загинуло п’ятеро захисників України, ще семеро військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення", - розповідають у штабі.

Там зазначили також, що вогнем у відповідь сили ОС знищили 12 окупантів, ще 17 поранили.

Раніше речник Міноборони Дмитро Гуцуляк повідомив на брифінгу, що у четвер внаслідок бойового зіткнення біля Кримського, яке тривало 5 годин, загинуло четверо українських військовослужбовців, ще семеро отримали поранення.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...