У Києві з’явиться новий різновид поліцейського патруля

Четвер, 23 серпня 2018, 23:05
У Києві з’явиться новий різновид поліцейського патруля

Перша група столичних патрульних поліцейських завершила курс навчання у канадських інструкторів і готова почати патрулювання київських вулиць на мотоциклах.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Сьогодні, 23 серпня, 16 столичних патрульних поліцейських отримали сертифікати інструкторів, завершивши двомісячний спеціалізований курс керування мототранспортом", - розповідають у відомстві.

 

Зазначається, що основною функцією нового підрозділу патрульних на мотоциклах стане прибуття до важкодоступних місць – туди, куди довго не зможе прибути автомобільний патруль.

"В основному йдеться про швидкий приїзд патрульних на місце ДТП – для надання допомоги потерпілим, оформлення необхідних документів, регулювання потоку транспорту в місці ДТП тощо", - пояснюють у поліції.

 

Там розповіли, що усі "мотопатрульні" мають досвід їзди на мотоциклах - перед навчанням вони пройшли відбір, після якого були допущені до проходження курсів. Їхню підготовку здійснювали канадські інструктори.

 

За даними прес-служби, планується, що поліцейські на мотоциклах у майбутньому з’являться на вулицях Одеси, Харкова та Львова.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування