"Динамо" втрачає очки в матчі в Одесі з "Чорноморцем"

Субота, 25 серпня 2018, 21:42

Київське "Динамо" у матчі шостого туру української Прем`єр-ліги з рахунком 1:1 зіграло у нічию в Одесі з "Чорноморцем".

Два голи в цій зустрічі були забиті у другому таймі.

Після поразки в матчі з "Аяксом" у кваліфікації Ліги Чемпіонів Олександр Хацкевич зробив відразу вісім замін в основному складі. Дебютували за "Динамо" в цій грі бразильці Вітор Буено, Сідклей та 18-річний український форвард Владислав Супряга.

 

У перші 45 хвилин поєдинку гольових моментів біля обох воріт майже не було. У "Динамо" варто відзначити удар на випередження Назарія Русина, який відбив воротар одеситів.

На 59-й хвилині після пасу від Артема Шабанова Русин ударом головою з 11-ти метрів пробив ворота господарів поля - 1:0.

"Чорноморець" нічим особливо не турбував захист киян, а забили "моряки" на 84-й хвилині після подачі стандарту. Після виконання кутового Гліб Грачєв випередив Миколу Морозюка і ударом головою пробив Дениса Бойка - 1:1. Мали одесити шанс здобути і три очки, але в Мусолітіна не вийшов удар з метрів 16-ти, коли він вибігав сам на сам з Бойком.

У час, що залишився до завершення матчу "Чорноморець" вистояв нічию і моментів в киян вирвати перемогу в цій грі вже не було.

Раніше закінчилися ще два матчі УПЛ: "Шахтар" з рахунком 5:2 переграв "Олімпік", а "Олександрія" здолала "Ворсклу" з рахунком 2:0.

Микола Аврамчук, для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування