ООС: Бойовики порушили тишу у перший же день "шкільного перемир'я"

Середа, 29 серпня 2018, 07:28
ООС: Бойовики порушили тишу у перший же день шкільного перемир'я

Минулої доби бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях ОС і двічі порушили режим тиші у перший день "шкільного перемир'я".

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 29 серпня.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках - із танків, ствольної артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 82 і 120 мм.

Ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Попасна, Троїцьке, Новолуганське, Майорське, Південне, Новгородське, Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине", - наголосили у штабі.

"У районах населених пунктів Троїцьке, Новолуганське, Новгородське, Новомихайлівка, Чермалик, Гнутове, Лебединське, Водяне окупанти здійснили 9 обстрілів позицій Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами ствольної артилерії та мінометів.

Крім того, поблизу Лебединського противник обстріляв наші позиції з танків", - підкреслили у прес-центрі.

"При загостренні ситуації підрозділи ОС відкривали вогонь у відповідь для придушення вогневих засобів противника", - йдеться у звіті.

За даними розвідки, 3 окупантів знищено.

Уночі бойовики двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил з великокаліберних кулеметів поблизу населених пунктів Гнутове і Талаківка.

Як повідомлялось, Тристороння контактна група за участі бойовиків оголосила про припинення вогню з опівночі 29 серпня у зв'язку з початком навчального року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News