Головні новини дня – за 60 секунд

Середа, 29 серпня 2018, 21:03

Портнов отримав в управління телеканал NewsOne, в Києві знову з'явиться гаряча вода, Україна посилить захист Азовського моря – новини, які обговорювали 29 серпня.

Про канал NewsOne. Колишній заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління телеканал NewsOne.

Про гарячу воду. Кабмін розглянув внесення змін до постанови КМУ № 110, що стосується надання субвенції із державного бюджету на погашення різниці у тарифах, що дозволить відновити гаряче водопостачання киянам.

Про Азовське море. Найближчим часом Україна збільшить корабельне угрупування, морську піхоту й артилерію на азовському напрямку для безпеки акваторії Азовського моря.

Про "Нафтогаз" та "Газпром". Окружний суд Амстердама за позовом НАК "Натфогаз України" наклав арешт на акції компанії оператора газопроводу "Блакитний потік" "Блю Стрім Пайплайн Компані Б.В.", які належать російському "Газпрому".

Про ДТП. Поліція проводить досудове розслідування за фактом автопригоди за участю правоохоронця у Бродівському районі Львівщини, де загинуло двоє людей.

Про кір. За 34-й тиждень 2018 року на кір в Україні захворіли 538 людей - 245 дорослих і 293 дитини. Це на 12,5% менше ніж попереднього тижня.

Про Ryanair. Ryanair, найбільший європейський бюджетний авіаперевізник, 3 вересня запустить новий рейс - із Києва до Берліна (Шенефельд).

Про аналогове ТВ. Кабінет міністрів вирішив зберегти аналогове телемовлення на територіях біля кордону з Росією, а також на деяких телеканалах до 2019 року.

Про ціни на газ. Кабінет міністрів продовжив дію спеціальних зобов'язань із продажу природного газу за зниженою ціною до кінця вересня 2018 року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування