Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд скасував закриття САП справи про незаконне збагачення генерала Ткачука

Четвер, 30 серпня 2018, 15:11

Апеляційний суд скасував постанову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про закриття кримінального провадження про можливе незаконне збагачення начальника Академії сухопутних військ генерал-лейтенанта Павла Ткачука.

Про це повідомила журналіст Slidstvo.info Євгенія Моторевська у Facebook.

"Апеляційний суд визнав, що САП незаконно закрила провадження щодо збагачення начальника Академії сухопутних військ України. Дякую всім, хто доклав зусиль", - написала вона.

Моторевська нагадала, що розслідувати походження статків генерала Павла Ткачука НАБУ почало ще в 2016-му – за результатами матеріалу журналістів.

"Наскільки мені відомо, необхідні докази детективи зібрали ще рік тому. Однак, Назар Іванович (Холодницький – ред.) спочатку не хотів підписувати підозру, а потім його підлеглі взагалі закрили провадження", - написала Моторевська. 

Як повідомлялося, журналісти-розслідувачі знайшли незадекларовані елітні будинки та Лексус у керівника Національної академії сухопутних військ Павла Ткачука. Усе майно було записано на його тещу, 88-річну пенсіонерку, та не внесене в декларацію.

Детективи розпочали розслідування фактів брехні в декларації та незаконного збагачення. Однак згодом закрили справу через відсутність інформації про походження коштів.   

Читайте також: Генерале Холодницький – на вихід 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: