Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цивільні намагалися зірвати роботу пункту пропуску на кордоні з РФ

Понеділок, 10 вересня 2018, 16:28

Група цивільних осіб в пункті пропуску "Гоптівка" на кордоні з Росією спробувала потрапити до службового приміщення Державної прикордонної служби та блокувати роботу прикордонників.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Подія трапилася в ніч на 10 вересня.

За декілька годин до цього в пункт пропуску на виїзд з України прибули 2 автомобілі "Фольксваген" польської реєстрації під керуванням громадян України.

"Пройшовши всі види контролю, вже на виїзді з пункту пропуску, водії автівок вирішили самостійно змінити смугу руху та прослідувати в зворотному напрямку", - зазначили в ДПСУ.

Чоловіки поводили себе агресивно та не виконували вимоги прикордонників, тому їх затримали через непокору розпорядженню працівника ДПСУ.

Повідомляється, що після цього в пункт пропуску прибули декілька десятків цивільних осіб, які вимагали, щоб їм надали можливість зустрітися із затриманими, спробували потрапити в службові приміщення та блокувати роботу прикордонників.

Зазначається, що під час провокації на пункту пропуску чоловіки проводили несанкціоновану відеозйомку, начебто для дискредитації прикордонників.

У відомстві додали, що повідомили про подію представників поліції.

"Після проведення бесіди та роз’яснення ситуації, частина громадян залишила пункт пропуску, інших передано представникам Національної поліції", - йдеться в прокордонній службі.

За цим фактом до правоохоронців прикордонники направили повідомлення про вчинення правопорушення за ст. 342 ККУ за опір представнику правоохоронного органу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування