Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Понеділок, 10 вересня 2018, 21:10

Порошенко збільшив термін призову в армію, ціни на бензин ростуть, Нефьодова пограбували, український паспорт на 24 місці серед усіх паспортів – новини, які обговорювали 10 вересня.

Про армію. Президент Петро Порошенко збільшив термін призову на строкову військову службу в 2018 році з 2 до 3 місяців.

Про штрафи. Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності підтримав проект про підвищення штрафу для водіїв, які не користуються ременями безпеки в автомобілі.

Про ціни на бензин. З 7 по 10 вересня найбільша консолідована мережу групи "Приват" підняла ціни на бензин і дизельне пальне на 50 копійок за літр. Середня роздрібна ціна ДП по країні 10 вересня зросла на 24 коп./л, бензину - на 18-23 коп./л.

Про "кротів". У підозрюваного в державній зраді співробітника СБУ Андрія Васьковського вилучили таємний документ про співпрацю спецслужби з розвідкою Великої Британії.

Про Нефьодова. У центрі столиці невідомі обікрали квартиру першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова. За даними джерел "Української правди", з квартири Нефьодова на вулиці Шовковичній украли 2 годинники, а також прикраси його дівчини.

Про український паспорт. Український паспорт посів 24 місце за спектром можливостей за рейтингом Global Passport Power Rank 2018. Зокрема, паспорт громадянина України гарантує безвізовий доступ до 90 країн. Ще в 41 країні українці можуть отримувати візу по прибутті, а для поїздок до 67 держав мусять оформляти візу завчасно.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...