Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава Росгвардії пообіцяв зробити з Навального "соковиту відбивну"

Вівторок, 11 вересня 2018, 13:50

Головнокомандувач військами Росгвардії генерал армії Віктор Золотов назвав звинувачення Фонду боротьби з корупцією "образливими наклепницькими роздумами" і викликав його главу Олексія Навального "на дуель".

Про це повідомляє російське видання РБК, посилаючись на відеозвернення Золотова.

"У своєму виступі ви допустили щодо мене образливі наклепницькі вигадки. В офіцерському середовищі не прийнято просто так прощати це. Споконвіку негідника били по обличчю, викликали на дуель", – заявив російський генерал.

"Пане Навальний, нам же ніхто не заважає повернути хоча б частину цих чудових традицій? Я маю на увазі сатисфакцію. Я просто викликаю вас на поєдинок, на ринг, на татамі, куди завгодно, де обіцяю за кілька хвилин зробити з вас хорошу соковиту відбивну", – сказав Золотов.

Командувач Росгвардії підкреслив, що взагалі не став би розмовляти з Навальним, якби той був "людиною з вулиці, а не людиною з президентськими амбіціями".

При цьому Золотов пригрозив Навальному, який з кінця серпня перебуває під адміністративним арештом, що якщо той не прийме його виклик, то йому буде "соромно вийти на вулицю".

23 серпня Фонд боротьби з корупцією опублікував розслідування про порушення при закупівлі харчування для Росгвардії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: