У Кабміні прокоментували підозру Омеляну щодо незаконного збагачення

Четвер, 13 вересня 2018, 20:17

В уряді заявили, що розраховують на обєктивне розслідування стосовно міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Про це йдеться в опублікованій заяві.

"Уряд України вважає, що перед законом всі рівні. Ми розраховуємо, що розслідування буде об'єктивним і жодним політичним мотивам у ньому місця не буде. Ми сподіваємося, що дії правоохоронців не вплинуть на роботу Міністерства інфраструктури та не завадять міністру продовжувати виконувати свої обов'язки", - зазначили в уряді.

В уряді додали, що не встановлено правопорушень у період перебування на посаді міністра Омеляна  за час слідства, яке велося проти нього понад рік.

13 вересня детективи Національного антикорупційного бюро повідомили Омеляну про підозру в незаконному збагаченні й декларуванні недостовірної інформації.

Солом’янський районний суд Києва 14 вересня обиратиме запобіжний захід міністру інфраструктури Володимиру Омеляну, якого НАБУ підозрює в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура проситиме суд призначити Омеляну заставу в 5 мільйонів гривень.

Співрозмовник УП зазначав, що САП не бачить підстав для затримання.

Омелян стверджує, що підозра НАБУ необгрунтована і він з легкістю доведе у суді походження своїх статків. Міністр поскаржився, що постраждав його імідж і ще доведеться витрачати гроші і час на судову тяганину.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування