Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В РФ внаслідок ДТП загинули 4 громадян України

Субота, 15 вересня 2018, 15:39
В РФ внаслідок ДТП загинули 4 громадян України

В Росії у Ленінградській області  внаслідок ДТП  загинули 4 громадян України, одного з травмами госпіталізовано.

Про це 15 вересня повідомила речниця МЗС України Мар'яна Беца.

Вона додала, що українські консули надають родичам жертв всебічну допомогу. 

За повідомленням росЗМІ з посиланням на управління ДІБДР по Петербургу та Ленобласті, аварія - зіткнення вантажівки та мікроавтобуса - сталася у Волосовському районі Ленінградської області в ніч на 15 вересня.

"На 76 км автодороги "Нарва" сталося лобове зіткнення двох транспортних засобів: автомобіля "Даф" під керуванням водія 1973 р.н. та  автомобіля "Мерседес Спрінтер" під керуванням водія 1965 року", - пише ТАСС.

В результаті ДТП у "Мерседес Спрінтер" водій та його пасажири - чоловік 1969 р.н., жінка 1984 р.н., жінка 1991 р.н. - померли, пасажир (чоловік 1998 р.н.) перебуває у важкому стані.

За даними російського видання 47news.ru,  за кермом "ДАФ" був 45-річний громадянин Болгарії, який не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся зі "Спрінтером".

"Внаслідок ДТП у мікроавтобусі загинули водій Чопей В.І., 1965 року народження; пасажирка Станіч М., 1984 року народження; пасажир Ліпчей Ю., 1969 року народження; пасажирка Лєніч С. 1991 року народження. Пасажир мікроавтобуса, також громадянин України, Ліпчей Ю., 1998 року народження, з поєднаною травмою у важкому стані госпіталізований", - йдеться у повідомленні.

Водій вантажівки в аварії не постраждав.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування