Садовий ловитиме виборця на "боротьбу з бідністю"

Вівторок, 18 вересня 2018, 10:03

Головним меседжем лідера "Об'єднання "Самопоміч" Андрія Садового на виборах буде боротьба з бідністю.

Про це він сказав в інтерв’ю "Українській правді".

"Яка сьогодні проблема в країні номер один? Люди бідні. Тому що є війна і є корупція. Це все взаємопов'язані речі. Тому без підняття рівня життя людей це неможливо зробити. Без створення нових робочих місць це неможливо", - сказав Садовий, відповідаючи на питання, на чому базуватиметься його кампанія.

Він також переконаний, що Україні треба "перемагати (Росію – ред.) економічно… і мати такий військовий потенціал, щоб вона навіть не подумала на нас нападати".

"Ви знаєте, як вибудовується безпека в Ізраїлі. Це країна, яка живе в оточенні сусідів, які весь час мають претензії до неї. Тому ми повинні використовувати технології і створювати такий інструментарій, який захистить українців від будь-якого нападу. Це цілий комплекс, який має працювати в унісон", - сказав Садовий.

Але найголовніше, за його словами те, що президентом України має бути "мудра і моральна людина", яка "даватиме чесний сигнал".

"Тоді на місцях буде ріст і прогрес. А якщо "зверху" йде фальшивий сигнал, тоді на місцях є какофонія", - розмірковує лідер "Самопомочі".

На запитання, яким чином він намагатиметься перемогти конкурентів, у яких вже розгорнуті штаби і кипить робота, Садовий сказав:

"Будемо максимально працювати в соціальних мережах, будемо надіятися на підтримку колег з малого і середнього бізнесу. Це буде максимальна кількість спілкувань. Так, як ми це робили в 2014-2015 році. Чи ми тоді мали якісь великі гроші? А де їх узяти? Йти до олігархів? Ми ніколи цього не робили і робити не будемо", - підсумував голова "Самопомочі".

Детальніше про те, як Садовий збирається пережити вибори, чим братиме виборця чи готовий він підтримати на роль президента Анатолія Гриценка, читайте в інтерв'ю лідера "Самопомочі" УП: "Посада президента — це електричний стілець". 

Про те, чим кандидати планують "брати" виборця, читайте у статті "Обери мене. Кандидати у президенти відповідають, чому за них треба голосувати"

Читайте також: Його команда. Хто входить у виборчий штаб Порошенка  

Юля без коси. Як Тимошенко шукає нового виборця

Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру "Громадянської позиції" йти на вибори