Пєсков назвав "зливом" спогади Олланда про погрози на адресу Порошенка

Неділя, 2 вересня 2018, 22:07
Пєсков назвав зливом спогади Олланда про погрози на адресу Порошенка

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав опубліковані екс-президентом Франції Франсуа Олландом мемуари, де Путін обіцяв Петру Порошенку "стерти в порошок" українську армію "некоректним розкриттям інформаціїї" і "зливом".

Про це Пєсков заявив в інтерв'ю на телеканалі "Росія-1", яке вийшло в ефір 2 вересня, пише "Інтерфакс".

"Це ненормально. Швидше можна однозначно сказати, що це некоректне розкриття інформації. Подібні "зливи", які часто не відповідають реальності, вони лише шкодять", - заявив Пєсков.

Він додав, що вважає "некоректним" висловлювання колишніх політиків, які "допускають подібні речі щодо діючих політиків".

Раніше Пєсков спростував, що Путін погрожував Порошенку на переговорах у мінському форматі у 2015 році. Він заявив, що "був практично на всіх переговорах" і не чув такої фрази. 

Екс-президент Франції Франсуа Олланд повідомив у своїх мемуарах, що президент РФ Володимир Путін під час переговорів у Мінську 11 та 12 лютого 2015 року разом з Ангелою Меркель, Франсуа Олландом і Петром Порошенком погрожував українському президенту розчавити українське військо.

"Російський президент був так рознервувався, що став погрожувати остаточно розчавити військо свого візаві. Це виказало, що російські війська на Сході України є. Путін спохопився та взяв себе в руки", — зазначив екс-президент Франції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування