Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після вбивства Захарченка до Донецька приїжджали люди Ахметова – ЗМІ

Понеділок, 24 вересня 2018, 15:02

Після ліквідації ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченко до окупованого Донецька приїжджали представники Ріната Ахметова.

Про це пише "Новая газета".

"Його люди (Ахметова - ред.) насправді були в Донецьку, але недовго", - йдеться в статті.

Видання нагадує, що після смерті Захарченка на короткий час в.о. лідера бойовиків став колишній "перший віце-прем'єр" Дмитро Трапезников, який з 2001 року працював в різних структурах Ахметова. Вважається, що це була спроба людей останнього повернути свої позиції.

Крім того, як повідомляє НГ, в олігарха Сергія Курченка, який втік з України, на території ОРДО з'явився свій офіс.

"Про це знають усі. Тому позиції Курченка мають посилитися. Кажуть, що він зумів завоювати прихильність російського керівництва. Можливо, кандидат від "групи бізнесменів" найближчим часом "врівноважить" Пушиліна (Дениса, тимчасова заміна Захарченка – УП) на майбутніх виборах", - йдеться в матеріалі.

Як повідомлялось, 31 серпня ватажок бойовиків ОРДО Олександр Захарченко помер від ран, отриманих внаслідок вибуху в ресторані у центрі Донецька.

На екстреному засіданні "уряду" бойовиків ОРДО призначили тимчасово виконуючим обов'язки ватажка терористів так званого "першого віце-прем'єра" Дмитра Трапезникова, але невдовзі "народна рада ДНР" призначила в.о. ватажка замість убитого Захарченко голову "парламенту" Дениса Пушиліна.

Також бойовики в терміновому порядку призначили "вибори" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей на 11 листопада.

За владу в "ДНР" борються кілька бойовиків, серед них Ходаковський, Олександр Тимофєєв (позивний "Ташкент"), Дмитро Трапезников і Пушилін, якого називають ставлеником Кремля.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...