Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назвала своїх головних суперників на виборах

П'ятниця, 28 вересня 2018, 12:20
Тимошенко назвала своїх головних суперників на виборах

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає головними своїми опонентами на президентських виборах чинного президента Петра Порошенка, його оточення і проросійські сили.

Про це вона сказала на прес-конференції в п'ятницю, передає "Інтерфакс-Україна".

"Хто буде головним моїм опонентом як кандидата в президенти на президентських виборах? Перше - це, безумовно, всі сили, які будуть виставлені країною-агресором Російською Федерацією", - заявила вона.

"Але є і другий ворог, який сьогодні так само знищує Україну - це весь корупційний коло на чолі з чинним президентом, який вже 4,5 року знищує Україну, оббирає її до нитки, встановлює тарифи, на яких вони будують свої корупційні угоди... І це буде такий же мій ворог - ця система ", - сказала політик.

За результатами останнього опитування проведеного КМІС, якби президентські вибори проходили у вересні, то найбільше шансів на перемогу отримала б Юлія Тимошенко. Серед тих, хто визначився, за кого голосуватиме, її підтримали б 19,3%.

Далі ідуть Петро Порошенко - 11,9%, Володимир Зеленський – 11,8%,  Анатолій Гриценко – 10,9%, Святослав Вакарчук – 8,4%, Юрій Бойко – 8,1% та Вадим Рабінович – 7,5%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування