Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Запоріжжі затримали бандитів, яких курували російські "злодії в законі"

П'ятниця, 28 вересня 2018, 18:04

Правоохоронці блокували у Запорізькій області спроби російських спецслужб дестабілізувати ситуацію в Україні через банди, підконтрольні "злодіям в законі" з РФ.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

За його даними, зокрема, представники російських кримінальних кіл координують діяльність організованих злочинних угруповань у Мелітопольському, Бердянському і Приморському районах області, які причетні до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів.

 

"За задумом російських спецслужб "злодії в законі" через підконтрольні в Україні банди мали б загострити криміногенну обстановку, зокрема через скоєння резонансних злочинів для дестабілізації ситуації в регіоні", - кажуть у спецслужбі.

За інформацією прес-центру, під час обшуків у фігурантів справи знайшли реактивну протитанкову гранату РПГ-22, два автомати Калашникова, три гранати Ф-1, три револьвери, пістолет Макарова, сім бронежилетів, велику кількість набоїв різного калібру та незареєстровану автоматичну і мисливську зброю.

 

"Також виявлено телефони, комп’ютерну техніку з матеріалами, які підтверджують зв’язок зловмисників із представниками РФ, документи терористичної організації "ДНР", - розповідають в СБУ.

 

Згідно з повідомленням, за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу (розбій), десяти фігурантам справи збираються оголосити підозру.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: