Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ООС: Через ворожі обстріли на Донбасі зазнали поранень двоє бійців

П'ятниця, 28 вересня 2018, 18:35

Упродовж п'ятниці, від 7-ї до 18-ї години, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на сході України, поранення отримали двоє українських військових.

Про це повідомляє у Facebook штаб операції Об'єднаних сил.

За його даними, ворог відкривав прицільний вогонь з мінометів, озброєння бойових машин піхоти, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Вогонь був направлений по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте-4, Золоте, Луганське, Новолуганське, Мар'їнка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

"Опорні пункти поблизу Новолуганського, що на Світлодарському напрямку, та Гнутового на Приазов'ї окупанти обстріляли з мінометів 82-го калібру. Також захисників Гнутового та оборонців Золотого противник накрив шквальним вогнем зенітних установок ЗУ-23-2. По позиціях Об'єднаних сил біля того ж Гнутового та поблизу Кримського вівся вогонь із озброєння БМП", - розповідають у штабі.

Згідно з повідомленням, у ході бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Подробиці їхнього стану не надаються.

У штабі кажуть, що ОС контролюють ситуацію в районі проведення операції на Донбасі.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування