"Динамо" у 10 турі УПЛ насилу здолало аутсайдера

Неділя, 30 вересня 2018, 21:35

У заключному матчі 10 туру української Прем`єр-ліги "Динамо" у столичному дербі з рахунком 1:0 перемагає "Арсенал-Київ".

Для підопічних Олександра Хацкевича гра з аутсайдером турнірної таблиці вийшла надто складною.

На 32-й хвилині поєдинку Віктор Циганков забив "чистий" гол, боковий суддя десь побачив положення поза грою і взяття воріт скасував. Через хвилину вже "арсеналівці" отримали шанс на гол. Зі штрафного з метрів 23-х пробив Сергій Гринь і ворота "Динамо" рятує поперечка воріт.

На 35-й хвилині "Динамо" забиває свій гол. Після прострілу з флангу від Миколи Морозюка Міккаель Дуеленд ударом з ходом з кута воротарського пробив у ближній кут воріт "Арсенала" 1:0.

У завершальні хвилини першого тайму класні удари були у Томаша Кендзьори та Циганкова. На 52-й хвилині "Динамо" залишається у меншості. Сергій Гринь вибігав сам на сам з воротарем і Георгій Бущан відверто збиває гравця, вийшовши за межі штрафного майданчика і отримує червону картку.

Залишившись у меншості, "динамівці" не дали шансів "Арсеналу" в атаці і було лише кілька ударів із середньої відстані.

На 75-й хвилині "Динамо" залишається удев`ятьох. За грубий підкат ззаду по ногах проти того ж Гриня був вилучений Артем Шабанов.

За хвилину з тренерської лавки пішов і Хацкевич, котрий за бурні емоції отримав червону картку, але "Динамо" зуміло вистояти і довести гру до перемоги.

Інші матчі 10 туру завершилися з такими результатами: "Карпати" - "Шахтар" 1:6, "Олімпік" - "Олександрія" 2:3, "Десна" - "Ворскла" 0:2, "Чорноморець" - "Маріуполь" 0:1, "Зоря" - "Львів" 0:0.

 

Микола Аврамчук, для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News