Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Депутати БПП звернулись до СБУ з вимогою перевірити Балицького на сепаратизм

П'ятниця, 7 вересня 2018, 12:56

Народні депутати від фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Геращенко та Марія Іонова направили  звернення до Служби безпеки та Нацради з питань телебачення та радіомовлення щодо опоблоківця Євгена Балицького.

Відповідне звернення Геращенко зачитала у п'ятницю у Верховній Раді.

У заяві  депутатки вимагають дати оцінку діям і висловлюванням нардепа Балицького.

Зокрема зазначається, що Нацрада має відреагувати на те, що у прямому ефірі одного з телеканалів транслювалися заяви, які "мають ознаки розпалювання міжнаціональної ворожнечі, виправдовування анексії Криму і підтримку посягань на територіальну цілісність і суверенітет України".

Раніше повідомлялося, що перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко звернулася із запитом до СБУ перевірити, чи не зраджував інтереси України опоблоківець Євген Балицький під час свого візиту до окупованого Росією Криму.

Геращенко розповіла, що на телеканалі NewsOne член фракції "Опозиційний блок" наредеп Балицький хизувався тим, як відпочивав в окупованому Криму і спілкувався там з людьми. Також, за її словами, депутат у своєму виступі назвав анексію півострова Росією справедливою, а Революцію гідності – переворотом.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування