Збірна України зіграла унічию зі збірною Італії в Генуї

Четвер, 11 жовтня 2018, 00:06

Збірна України завершила унічию з рахунком 1:1 товариський матч зі збірною Італії.

Гра проходила в Генуї, 10 жовтня.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко в цій зустрічі розраховував на усіх найсильніших футболістів за виключенням Андрія Ярмоленка, в якого мікротравма. Наставник збірної Італії Роберто Манчині на матч з українцями виставив чи не найсильніший склад в останніх матчах своєї команди.

У першому таймі Італія створила біля воріт збірної України чимало моментів і повністю переграла синьо-жовтих. У стартові десять хвилин гри Андрію П`ятову довелося тричі рятувати свою команду після ударів Федеріко Бернадерскі, Леонародо Бонуччі та Крістіана Бірагі.

На 24-й хвилині після удару з метрів 25-ти Ніколо Барелли П`ятов перевів м`яча на кутовий.

Збірна України свій перший удар у площину воріт завдала лише на 25-й хвилині. Євгеній Коноплянка увійшов у штрафну і пробив низом - воротар італійців Джанлуїджи Доннарумма легко забрав м`яча.

На 37-й хвилині ще один момент в збірної Італії і знову після удару Федеріко К`єзи українську збірну від голу рятує П`ятов. На 43-й хвилині поєдинку гра була зупинена в пам`ять про 43 загиблих при обвалу мосту в Генуї.

Під завершення тайму П`ятов записує собі в актив ще два сейви після ударів К`єзи та Барелли. Вже в доданий арбітром час Марлос увійшов у штрафну і пробив низом, але цей нескладний удар легко взяв воротар італійців.

У другому таймі збірна України показала більш змістовний та атакувальний футбол, хоча і пропустили гол синьо-жовті першими. На 54-й хвилині сильний удар Бернадерскі П`ятов відбив, але слизький після дощу м`яч від його рук залетів у ворота - 1:0.

Після пропущеного голу збірна України заграла активніше в атаці. На 61-й хвилині сильний удар від Романа Яремчука відбиває голкіпер на кутовий. Після подачі стандарту і скидки головою Руслан Малиновський пробиває у кут воріт збірної Італії - 1:1.

На 70-й хвилині в українців знову гольовий момент. Малиновський сильний ударом з метрів 25-ти струсонув поперечку воріт. За кілька секунд після подачі стандарту головою з кількох метрів б`є Яремчук і вже прийшла черга рятувати ворота збірної Італії їх голкіпера.

На 79-й хвилині Віктор Циганков після класного пасу з флангу від Іван Петряка пробив поруч зі штангою.

Італія в завершальні хвилини пішла в атаку і на 85-й хвилині після удару Бонуччі м`яч пролетів трохи вище воріт.

Свій наступний матч збірна України проведе в Лізі Націй 16 жовтня з командою Чехії.

Микола Аврамчук для УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування