Одеса: на узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків

Четвер, 18 жовтня 2018, 07:44
Одеса: на узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків
ДСНС

В Одесі на морському узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків для відпочинку (куренів) і будівля адміністратора (шкіперська) - вигоріло 600 квадратних метрів.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами Олександра Крицького, заступника начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації та застосування сил Головного управління ДСНС України в Одеській області, локалізація пожежі 17 жовтня тривала близько 2 годин.

"Пожежно-рятувальні підрозділи працювали в складних умовах. Складність гасіння пожежі була зумовлена сильним поривчастим вітром і відсутністю протипожежних розривів між спорудами. Також складність була обумовлена відсутністю під'їздів до місця пожежі.

Пожежні автоцистерни вдалося встановити тільки на відстані від 200 до 300 метрів безпосередньо від місця пожежі. Крім цього,  здійснювалося підвезення і перекачування води з відстані майже 500-700 метрів", - розповів Крицький.

Підкреслюється, що остаточні причини пожежі поки невідомі.

 

Ймовірна причина - необережне поводження із вогнем в одному з куренів. Постраждалих і загиблих немає.

"У гасінні пожежі брали участь 18 одиниць техніки і 84 людини особового складу", - зазначив Крицький.

 

"Під час пожежі в деяких будинках вибухали балони із газом. Останнього разу пожежа в куренях була 2017 року - тоді вогонь також знищив кілька пляжних будинків", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування