Вбивства в Керчі: кількість жертв зросла до 21

Четвер, 18 жовтня 2018, 11:35

Кількість загиблих в результаті вибуху і стрілянини, влаштованих в коледжі в окупованій Керчі студентом, зросла до 21 людини.

Про це заявили в медичних службах, повідомляє російське видання ТАСС.

"Померла дівчина. Таким чином, загиблих стало 21", - сказав співрозмовник агентства.

Раніше, як писали "Крим.Реалії", міністр охорони здоров'я Росії Вероніка Скворцова повідомила, що поранені, які перебували в коматозному стані після нападу на коледж в Керчі, приходять до тями.

"Ті, хто був в коматозному стані, приходять до тями. Багато вже дихає самостійно", - сказала Скворцова.

До цього вона також говорила, що в комі перебувають п'ять осіб.

"На сьогодні в стаціонарах залишаються 44 людини. У стані середньої тяжкості - 34, 7 - вкрай важких, 3 важких", - сказала вона.

Крім того, ставленик Кремля в Криму Сергій Аксьонов заявив в коментарі російському "Інтерфаксу", що Владислав Росляков, підозрюваний в масовому вбивстві, не міг організувати напад самостійно, тому потрібно встановити, хто його готував до злочину.

Як повідомлялося, російське слідство встановило, що 18-річний студент 4 курсу Владислав Росляков розстріляв з рушниці людей у коледжі, крім того був вибух і пізніше в речах Влада знайшли вибухівку.

Росляков після стрілянини по людях наклав на себе руки.

18 жовтня "уряд" анексованого Росією Криму опублікував офіційний список загиблихСеред них студентів – 15 осіб, із них неповнолітніх – 6 осіб, дорослих – 5 осіб.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування