Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві оголосили підозру жінці, яка втопила своїх дітей

Понеділок, 29 жовтня 2018, 11:44

Столична прокуратура оголосила підозру 36-річній жінці в умисному вбивстві двох малолітніх дітей.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва

"За погодженням Київської місцевої прокуратури №2 матері двох малолітніх дітей, тіла яких зранку 28 жовтня 2018 року виявили в озері Срібний кіл, оголошено підозру в умисному вбивстві", – йдеться в повідомленні.

В межах слідства будуть призначені судові експертизи, у тому числі психіатрична експертиза для встановлення осудності жінки.

До вирішення питання про обрання запобіжного заходу затримана перебуватиме в ІТТ. Причини її страшного вчинку наразі встановлює слідство.

Зокрема 28 жовтня 2018 жовтня на місці трагічної загибелі хлопчика та дівчинки за участі підозрюваної провели слідчий експеримент.

У понеділок до Дарницького райсуду міста Києва прокурор вніс клопотання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Дії 36-річної жінки кваліфіковано за п.п.1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох осіб, а також малолітніх дітей).

Інформація про зникнення 5-річного хлопчика та 6-річної дівчинки надійшла ввечері 26 жовтня від їхнього батька. За його словами, колишня дружина зранку пішла з дому разом з їх спільними дітьми та не виходить на зв'язок.

Зниклу жінку за орієнтуванням виявили наступного дня на трасі Київ-Чернигів в неадекватному стані. У розмові вона повідомила, що втопила дітей в озері Срібний кіл на території Дарницького району столиці та намагалася покінчити із собою.

Правоохоронці розпочали відпрацювання території навколо озера та виявили у воді біля берега носову хустинку та кілька цукерок, які ймовірно належали зниклим дітям. Зранку наступного дня водолази та співробітники ДСНС продовжили пошуки та виявили тіла втоплених дітей.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: