Соболєв вірить у перемогу на виборах за умови об’єднання

Середа, 3 жовтня 2018, 09:11

Народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв заявляє, що "бачить реальний шанс перемогти" на виборах президента за умови об'єднання усіх некорумпованих проукраїнських кандидатів в одну команду.  

Про це він написав у Facebook, відзначивши, що його часто питають, чи буде балотуватися на президентських виборах.

"Я бачу реальний шанс перемогти і на цих президентських, і на наступних парламентських виборах, якщо політики, які за виграш у цій Війні за Незалежність, які проти корупції і обману своїх громадян, домовляться про об‘єднання. Звісно, для цього треба бачити не лише себе чудового, а інтереси суспільства в цілому", - написав Соболєв.

Він додав, що "готовий підпорядкувати свої дії цій меті".

"(Готовий – ред.) домовлятися про єдину переможну команду, працювати в її складі і давати людям шанс швидше створити нормальну державу", - підсумував Соболєв.

Пізніше Соболєв подзвонив до УП і відзначив, що у своєму пості він говорив не про себе.

"Я не мав на увазі себе. Я мав на увазі єдиного кандидата. Якщо на вибори піде окремо 15 проукраїнських, антиолігархічних, некорумпованих кандидатів, то жоден гарантовано не потрапить до другого туру виборів. Якщо всі вони об’єднаються, то є шанс на перемогу. Об'єднання – це обов’язкова умова перемоги. Бо якщо нас буде 15 – то це буде поразка всіх", - пояснив Соболєв.

Він додав, що готовий бути у такому об’єднання.

На питання, хто ж тоді може стати кандидатом у президенти від такого об'єднання, нардеп сказав:

"Той, хто зможе домовитися з кандидатами не корумпованими, які виступають за Україну, і має достатньо підтримки. Їх імена всім відомі. Думаю, що найбільше шансів у Садовго, Вакарчука або Гриценка. Але звісно у це об’єднання мають увійти усі політики, які не хочуть, щоб країною управляли корупціонери, і щоб вона залишалася у великій залежності від Росії", - сказав Соболєв.

Як повідомлялося, раніше в інтерв’ю УП лідер "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий заявив, що політсила назве свого кандидата в президенти до жовтня.

Про те, чим кандидати планують "брати" виборця, читайте у статті "Обери мене. Кандидати у президенти відповідають, чому за них треба голосувати"

Читайте також: Його команда. Хто входить у виборчий штаб Порошенка  

Юля без коси. Як Тимошенко шукає нового виборця

Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру "Громадянської позиції" йти на вибори

Андрій Садовий: Посада президента — це електричний стілець

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...