У Львові напали на "дочку" російського банку

Понеділок, 10 грудня 2018, 11:03
У Львові напали на дочку російського банку

В ніч на 10 грудня у Львові невідомі пошкодили приміщення Альфа-банку на вулиці Личаківській

Про це повідомляє у понеділок відділ комунікації поліції Львівської області.

Поліцейські встановили, що близько другої ночі невідомі особи нанесли написи на фасад фінустанови, а також пошкодили скло вхідних дверей. 

 

Як повідомляє голова львівської ГО "Варта 1", депутат міської ради Львова Ігор Зінкевич, на стіні відділення банку написали "Альфа геть зі Львову" та "С14".

У поліції зазначають, що наразі встановлюють обставини події та причетних до злочину осіб. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

28 листопада у Львові також сталося 2 напади на відділення Альфа-банку: зловмисники пошкодили скло у вітринах та кинули у приміщення пляшки з запальною сумішшю.

Пожежі були локалізовані. За цими фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.  

Альфа-банк належить громадянам Ізраїлю українського походження Михайлу Фрідману, Герману Хану, а також групі російських бізнесменів Петру Авену, Олексію Кузьмічову, Андрію Косогорову.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...