Нардеп з "Народного фронту" потрапила в ДТП в центрі Києва

Понеділок, 10 грудня 2018, 16:38
Нардеп з Народного фронту потрапила в ДТП в центрі Києва

Народний депутат від "Народного фронту" Наталя Кацер-Бучковська потрапила у ДТП в центрі Києва.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора (9 грудня – ред.) зі мною сталося ДТП, ми з сином на моємо авто білій Honda Civic рухалися по головній дорозі у напрямку вул. Мазепи з вул. Лаврської. В момент, коли я на зелений сигнал світлофора перетинала перехрестя площі Слави, водій іншого авто, Honda чорного кольору, не надавши моєму авто переваги руху, повертаючи на вул Героїв Крут, врізалася в мою машину", - розповіла вона.

За словами Кацер-Бучковської, попередні висновки поліції свідчать про відсутність в її діях порушень правил дорожнього руху.

"Свою вину в ДТП не заперечує водій іншого автомобіля, котра пояснила, що допустила помилку не пропустивши зустрічну (мою) машину, не зорієнтувалася в дорожній ситуації і не загальмувала, щоб уникнути зіткнення", - написала нардеп, додавши, що вони із сином були пристебнуті ременями безпеки, проте, отримали удари від зіткнення.

"Дитина з гематомою знаходиться під наглядом лікарів, почувається нормально. Я займаюся юридичним оформленням ДТП, даю пояснення, пишу заяву в страхову компанію", - написала нардеп.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News