За підрив автомобіля на Херсонщині чоловік отримав 15 років в'язниці

Понеділок, 10 грудня 2018, 17:29

П'ятнадцять років в’язниці отримав чоловік, обвинувачений в організації терористичного акту в Новоолексіївці на Херсонщині.

Про це у понеділок повідомляє прес-служба СБУ.

"Рішенням суду до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна засуджено організатора терористичного акту в Новоолексіївці. Під час досудового розслідування встановлено, що уродженець Одещини, перебуваючи в складі організованої групи, причетний до здійснення теракту на території Генічеського району", - йдеться у повідомленні.

"Під час вибуху, що стався у квітні 2016 року в Новоолексіївці, одна людина загинула, шість – отримали поранення. У травні 2016 року співробітники СБУ затримали одного з учасників організованого угруповання – організатора теракту", - заявили в СБУ.

Чоловіка визнали винним в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 258, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

"Початок строку відбування покарання обчислюватиметься з дня затримання зловмисника у 2016 році", - сказано у повідомленні.

Як відомо, у 2016 році у c. Новоолексіївка Генічеського району поблизу адмінкордону з анексованим Кримом стався вибух в автомобілі з одеськими номерами, який було припарковано у громадському місці.

Внаслідок вибуху одна людина загинула, декілька людей отримали поранення, подію кваліфіковано як теракт. 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування