Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через воєнний стан на Сумщині росте кількість блокпостів

Середа, 12 грудня 2018, 11:35

У Сумській області, де разом ще з 9 регіонами до 26 грудня було запроваджено воєнний стан, поступово зростає кількість блокпостів.

Про це за підсумками наради з керівниками райдержадміністрацій та органів місцевого самоуправління повідомив заступник голови Сумської ОДА Іван Боршош, передає в середу "Укрінформ".

"Днями на території області встановили ще три блокпости, і тепер їх в регіоні загалом нараховується 37. З них – 25 стаціонарних та 12 – мобільних, де у цілодобовому режимі несуть службу працівники поліції та військовослужбовці", – зазначив Боршош.

За його словами, керівництву на місцях дали доручення забезпечити умови для належного та безперебійного функціонування блокпостів.

"Вони мають бути теплими і комфортними, обладнані камерами відеоспостереження, адже це насамперед безпека як працівників поліції та військових, так і здійснення відповідного контролю щодо дотримання конституційних прав громадян", – наголосив Боршош.

Також заступник голови облдержадміністрації порушив питання щодо необхідності забезпечення цілодобового патрулювання автотранспорту.

З 26 листопада до 26 грудня в 10 областях України запроваджено воєнний стан як відповідь на захоплення росіянами українських військових суден та моряків у Керченській протоці. Воєнний стан може бути продовжено в разі тривання загрози для України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування