Полторак: До кінця воєнного стану війська отримають більше 200 одиниць техніки

Четвер, 13 грудня 2018, 02:47

Завдяки заходам, передбаченим воєнним станом, за 2 тижні до військ прийшло більше 100 одиниць техніки. До кінця воєнного стану українські війська можуть отримати понад 200 одиниць техніки.

Про це в ефірі телеканалу "Україна" заявив глава Міноборони України Степан Полторак, передає "Укрінформ".

"Воєнний стан запроваджується в країні з двох основних причин. Перша - агресія проти України. Друга - коли є загроза відкритої агресії.

У нас відбулося два в одному: агресія РФ проти військових морських сил України в Керченській протоці, а також - величезне групування російських військ на кордоні з Україною", - зазначив міністр.

"Завдяки заходам, передбаченим воєнним станом, за два тижні до військ прийшло більше 100 одиниць техніки. До кінця воєнного стану ми плануємо отримати більше 200 одиниць техніки", – додав він.

Полторак також підкреслив, що за останні 4 роки Україна зробила все можливе для того, щоб відновити боєздатність флоту.

"За останні 4 роки ми значно збільшили наші можливості, але ми дуже багато втратили військово-морського флоту в Криму. Ми зробили максимально можливе, щоб відновити боєздатність флоту, - ми над цим працюємо", - заявив міністр.

З 26 листопада до 26 грудня в 10 областях України запроваджено воєнний стан як відповідь на захоплення росіянами українських військових суден та моряків у Керченській протоці. Військовий стан може бути продовжено в разі тривання загрози для України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News