Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Держслужбовцям розсилали "вірусні" листи від імені НАЗК

Четвер, 13 грудня 2018, 09:09

У Національному агентстві з питань протидії корупції повідомили, що 12 грудня через електронні засоби комунікації на адреси державних службовців невідомими було розіслано вірусний лист який містить логотип Нацагентства пройти анкетування.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"З цього приводу повідомляємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції не складало та не розсилало лист з опитуванням державних службовців, та просить у разі надходження такого повідомлення не відкривати його, не завантажувати та не переходити за запропонованими посиланнями", - йдеться у заяві.

Зазначається, що лист було надіслано з адреси umiko@hamaichi.co.jp, при цьому в Нацагентсві звернули увагу на те, що усі повідомлення від відомства надходять виключно з домену gov.ua.

Повідомляється, що про факт вірусної розсилки листів від імені Національного агентства уповноважені особи НАЗК повідомлять відповідні правоохоронні органи.

Раніше кіберполіція зафіксувала в Україні випадки розповсюдження вірусу, замаскованого під повідомлення від державних установ.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування