Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У половині областей сніжить, на дорогах місцями ожеледиця – ДСНС

П'ятниця, 14 грудня 2018, 07:31

У Київській, Львівській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Вінницькій, Волинській, Одеській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Миколаївській областях продовжуються опади у вигляді невеликого снігу.

Про це з посиланням на Український гідрометцентр повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного та місцевого значення станом на 7 ранку 14 грудня забезпечено.

На дорогах місцями ожеледиця.

У Києві в місцях прогнозованого скупчення вантажного транспорту функціонує 5 мобільних пунктів обігріву: Брест-Литовське, Бориспольське, Гостомельське та Одеське шосе і Броварський проспект.

Бригади обленерго продовжують відновлення електропостачання 40 населених пунктів у двох областях: у Чернігівській – 38, у Кіровоградській – 2.

За прогнозом, лише у східних областях у п’ятницю – без суттєвих опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, у західних областях північно-західний, 5-10 м/с. Температура від 2° морозу до 1° тепла, в Криму та на півдні Одещині 3-8° тепла, в Карпатах 1-6° морозу.

По Києву та області невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура у Києві та області 0-2° морозу. 

Інформація щодо аварійних відключень теплопостачання до рятувальників не надходила.

Оперативний штаб ДСНС чергує цілодобово.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування