В Укравтодорі запевнили, що проїзд на дорогах - без перешкод

Неділя, 16 грудня 2018, 12:32

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено, стан покриття на дорогах державного значення у західних областях та на Луганщині місцями засніжений, у решті областей - переважно сухий.

Про це 16 грудня повідомили в Укравтодорі. 

На перевальних ділянках тривають опади у вигляді помірного снігу. Висота снігового покриву 5-12 см. Температура повітря -2 -7°С. Стан покриття переважно засніжений.

"Станом на 10:00 сніг помірної інтенсивності - у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях, за нічний час доби там випало 5-15 см снігу. Місцями невеликий сніг у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Луганській та Донецькій областях з товщиною сніжного покриву 1-5 см. На решті території без опадів", - повідомили в Укравтодорі. 

В областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчистки доріг, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами, де є загроза виникнення ожеледиці.

За прогнозом Гідрометцентру, 16 грудня вдень помірний сніг очікується у західних, Житомирській та Вінницькій областях, на решті території - без опадів. Температура повітря -1...-6.

16-17 грудня на дорогах країни ожеледиця.

 
 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування