Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄС виділить 54 млн євро на підтримку енергоефективності України

Понеділок, 17 грудня 2018, 09:45

Європейський Союз в рамках нової угоди про підтримку енергоефективності України виділить 54 мільйони євро для фінансування заходів з енергозбереження та ефективного використання енергоресурсів в Україні.

Відповідну угоду про фінансування заходу "Програма підтримки енергоефективності в Україні" (EE4U-II) український уряд та Європейська комісія підписали на полях 5-го засідання Ради асоціації Україна – ЄС у Брюсселі.

Допомога ЄС буде спрямована, зокрема, на реалізацію заходів з енергозбереження та ефективного використання енергетичних ресурсів серед українців, що призведе до зменшення споживання енергії на рівні багатоквартирних будинків.

Крім того, допомога дозволить збільшити доступ до інвестиційних можливостей для підвищення енергоефективності та залучення приватних інвестицій у заходи з енергоефективності у житловому секторі України.

Допомогу також спрямують на підвищення якості енергоаудиту, здійснюваного українськими енергоаудиторами, та заохочення і збільшення присутності жінок у секторі енергоаудиту.

"Європейська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування