Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині волонтери врятували місцевого жителя, якого підстрелили бойовики

Понеділок, 17 грудня 2018, 17:32

Внаслідок обстрілу бойовиками села Чермалик прямо у себе на подвір’ї отримав вогнепальне поранення місцевий житель. Волонтери вивезли пораненого в госпіталь Маріуполя.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"16 грудня, близько 12:00 внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї найманцями збройних формувань Російської Федерації з Набережного території населеного пункту Чермалик був поранений 50-річний чоловік", - зазначили у штабі.

Там розповіли, що постраждалого оперативно на машині волонтерів доправили до Маріупольського військового-медичного госпіталю з діагнозом "вогнепальне сліпе кульове поранення середньої третини лівого стегна".

Після надання медичної допомоги лікарі оцінюють його стан як стабільний.

Прибувши до Маріупольського військового-медичного госпіталю, спостережна група української сторони СЦКК зі слів постраждалого дізналася, що вогневе поранення він отримав, коли вдень пересувався подвір’ям власного будинку по вулиці Нікітіна, 25.

Інших потерпілих серед цивільного населення у Чермалику не зафіксовано.

"Українська сторона СЦКК засуджує дії збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Провокаційні активні бойові дії окупаційної адміністрації свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання мінських домовленостей", - додали у прес-центрі.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування