Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мей не планує виносити на розгляд парламенту альтернативні варіанти Brexit

Середа, 19 грудня 2018, 04:14

Британський парламент не планує проводити консультативне голосування в парламенті, щоб перевірити підтримку різних варіантів Brexit.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву речника прем'єр-міністра Великої Британії Терези Мей.

"Оскільки законодавче зібрання на сьогодні не готове підтримати проект угоди, погоджений з Брюсселем, кілька міністрів раніше заявили, що вони можуть направити парламенту на розгляд кілька варіантів Brexit, щоб побачити, чи підтримує більшість будь-який з них", - пише видання.

Як повідомлялось, члени уряду вирішили направити 2 мільярди фунтів на урядові департаменти на випадок, якщо Британія 29 березня вийде з ЄС без формальної угоди.

До Brexit залишається 101 день, а багато британських депутатів, як і раніше, виступають проти угоди уряду з ЄС, яку повинні проголосувати на початку січня.

Однак сценарію без угоди також протистоїть група депутатів: шість парламентарів написали прем'єр-міністрові листа, заявивши, що хаотичний Brexit завдасть "зайвих економічних збитків".

Нагадаємо, Консервативна партія 12 грудня провела голосування за недовіру Терезі Мей, але депутати не набрали необхідної кількості голосів, щоб усунути її з посади лідера партії та глави уряду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування